Hier is hij dan, dé elektrische 4-wegmachine, de meeneemvorkheftruck van Moffett ofwel voor sommige nog altijd een Kooi-aap.

We zijn enthousiast en we hopen u ook enthousiast te kunnen maken.

We bieden de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om met deze meeneemvorkheftruck te kunnen werken.

Probeer de meeneemvorkheftruck voor een week (van bijvoorbeeld maandag t/m maandag) en krijg hiervan één dag cadeau van ons.

Neem contact met ons op om het in te plannen.

Innovatie in de bouwsector met de primeur van P. de Boorder & Zoon B.V. uit Alkmaar. Zij hebben gekozen voor duurzaamheid en efficiëntie door betonbewapening Zero Emissie naar de bouwplaats te vervoeren met een door LVS geleverde Volvo FMx Electric.

Deze slimme zet omvat niet alleen een elektrische truck met Hiab X-HiPro142E-5 autolaadkraan met een Bredow Hydraulics-open laadbak en centrale vetsmering van Wiejelo. Om het accupakket van de Volvo Trucks te sparen ten gunste van de actieradius, is een separaat elektrische aandrijflijn toegevoegd voor de kraanaandrijving. Aangedreven door een elektromotor met een 40 kWh accupakket van Wierda Hybrid Technologies. De autolaadkraan wordt daarmee primair door dit accupakket aangedreven.

Met een vakkundige opbouw van Bredow Hydraulics uit Heerhugowaard en de plaatsing van de elektrische aandrijving door Wierda Hybrid Technologies, is deze innovatieve truck klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Belangrijk is ook de secundaire aandrijflijn vanuit de versnellingsbak van de Volvo, waardoor de kraantruck blijft presteren, zelfs als de onze accu’s leeg zouden raken.

P. de Boorder & Zoon B.V. zet hiermee een belangrijke stap richting een schonere toekomst. In lijn met de voornemens van diverse gemeenten om tegen 2025 alleen nog volledig uitstootvrij vrachtverkeer in de binnenstad toe te laten, tonen zij leiderschap en innovatie in de sector.