Bredow Hydraulics en de keuring

Laadkleppen (LPK)  
Bredow Hydraulics bezit het LPK-keurmerk. Daarmee zijn wij gerechtigd om de wettelijk verplichte jaarlijkse keuring van uw laadkleppen en/of personenliften uit te voeren.  
 
Na de jaarlijkse keuring van uw laadkleppen krijgt u van onze daarvoor speciaal opgeleide keurmeester een keuringsbewijs. Daarmee staat u naar uw werknemers voor veiligheid en naar uw verzekeringsmaatschappij voor zekerheid. 
 
Autolaadkranen (ALK)  
Autolaadkranen worden intensief gebruikt. En ook nu kan onvoldoende onderhoud de veiligheid in gevaar brengen. Een defect betekent vertraging of stilstand. De jaarlijks verplichte keuring van de autolaadkranen is daarom geen luxe. Systematisch onderhoud is noodzakelijk. 
 
Ook voor het onderhoud en de keuring van autolaadkranen is Bredow Hydraulics het juiste adres. Uw keuringsbewijs is een belangrijk document voor de verzekeringsmaatschappij. 
 
Laad en Lossystemen (LLS)  
Regelmatige controle van het systeem is een vereiste om ook op de lange duur veiligheid en een soepele werking te garanderen. 
In samenwerking met de certificerende instanties krijgen de keurmeesters een gedegen opleiding. Zij zijn namens het betrokken bedrijf verantwoordelijk voor een correct verloop van de keuringen. 
Om de keuringen op een hoog peil te houden heeft de RAI in samenwerking met Tüv een controlesysteem opgezet. De keurmeesters worden steekproefgewijs door de Tüv gecontroleerd. Na de keuring kunnen eventuele reparatie’s direct worden uitgevoerd. 
 
Wat houdt de keuring in: 
– Aanmelden van de keuring bij de RAI 
– Uitvoeren periodieke keuring volgens RAI Procedure 
– Invullen RAI keuringsrapport 
– RAI Keuringssticker aanbrengen 
– Afmelden bij RAI 
 
Tijdens deze keuring wordt gekeken of getest of uw installatie nog voldoet aan de veiligheid- en milieu eisen. 

Meeneemvorkheftruck (BMWT)  
De jaarlijks verplichte keuring van de meeneemvorkheftruck en systematisch onderhoud is noodzakelijk. 
 

Onderhoud en keuring 
Natuurlijk is het raadzaam om al uw rollend en bewegend materiaal regelmatig aan controles en keuringen te onderwerpen. Voor veiligheid en zekerheid.

Naast (op)bouw en montage is onderhoud een belangrijke activiteit binnen ons bedrijf. 
 
Bredow Hydraulics is ISO 9001:2015 en VCA* 2017/6.0-gecertificeerd en is aangesloten bij de RAI CarrosserieNL en de Metaalunie.